Arbejdspladser

Arbejdserfaring

2009 – 2011 Landslejrchef i FDF

Ansvarsområde:
Chef for FDFs Landslejr 2011 med 12.000 deltagere fra ind- og udland. 250 frivillige medarbejder i 30 udvalg og tjenester. 800 medarbejdere på selve lejren og mere end 3000 frivillige voksne. Omsætning på ca. 25 mio. kroner

2005-    Selvstændig konsulentvirksomhed: Stig Fog Fundraising & Kommunikation

Se mere her

2003-2005 Generalsekretær i Dansk Ungdoms Fællesråd

Ansvarsområde:
Daglig ledelse af Dansk Ungdoms Fællesråd og dets sekretariat. Ledelse af aktiviteter og pålagte repræsentative funktioner indenfor alle organisationens hovedområder, nationalt som internationalt. Forhandling med offentlige myndigheder, lobbyisme og kontakt til de politiske partier, administration af støtteordninger under hensyntagen til forvaltningsloven og Lov om offentlighed i forvaltningen, udarbejdelse af strategier og handlingsplaner, rådgivning vedrørende lovspørgsmål samt alle øvrige funktioner knyttet til ledelsesfunktionen af organisationen og dets sekretariat.

Ansvar for ca. 22 medarbejdere, en omsætning på årligt 20 millioner kroner samt fordeling af tipsmidler til ungdomsformål årligt 120 millioner kroner.

1995-2003 Indsamlings- og kampagneleder i Folkekirkens Nødhjælp

Ansvarsområde:
Fastlæggelse af strategi, udarbejdelse af handlingsplaner samt ledelse af alle former for indsamlingskampagner lige fra de teoretiske overvejelser til den kreative proces. Deltagelse i alle former for kommunikation i form af medlemskommunikation, hjemmeside, markedsanalyser, produktion af TV-reklamer, medieindkøb, udarbejdelse af annoncer, markedsføring og salg, sponsorater, omfattende pressekontakt, hvervning af frivillige medarbejdere, samarbejdsprojekter med andre organisationer, eventmaking, databasehåndtering, direct mails, reklamebureau-samarbejde, udvikling af nye indsamlingsformer, foredragsvirksomhed og meget mere.

Indsamlingsansvarlig for Tv-indsamlingsaktionerne Hjælp Balkan i 1999 og Hjælp Irak i  2003.

Initiativtager til og formand for ISOBRO – Indsamlingsorganisationernes Brancheorganisation.

1993-1994 Bysekretær i Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF

Ansvarsområde:
Daglig ledelse af FDFs lederuddannelsescenter Rysensteen, herunder personaleledelse, kursusprogrammer, kursusledelse, PR, kontakt til samarbejdspartnere, udvikling af byarbejdet i FDF

Og så er der lige…
Korsanger i Sct. Mikkels Kirke i Slagelse, tenor i Sjællands Musikteater, nattevagt på Mændenes Hjem i Lille Istedgade, plakatophænger af centerreklamer, klubmedarbejder i Vemmelev Ungdomsklub, bryggeriarbejder hos Harboes Bryggeri i Skælskør, lakridsarbejder hos Lagermann i Slagelse, filmfremkalder hos KODAK i Korsør og ekspedient i Ulrich Isenkram i Slagelse.